Felhasználói kézikönyv

Jegyző hozzárendelése
törzslaphoz

2021. február 4

 

1. Lépjen be az Iskolai rendszerű törzslapnyilvántartási rendszerbe (hivatkozás: https://torzslapnyilvantartas.nive.hu/?page=login)

 

2.       A „Törzslapok kezelése” menüpontban válassza ki a „A vizsgabejelentési rendszerbe bejelentett vizsgák” című szakasznál található listából azt a törzslapot melyhez jegyzőt kíván hozzárendelni, és kattintson a „Kitöltés indítás” gombra

 

3.       Ezt követően megjelenik a „Külív”, itt kattintson ismét a „Törzslap kezelés” menüpontra

 

4.       A „Befejezetlen törzslapok” című szakasznál megjelenik az előzőleg elindított törzslap:

5. Kattintson a „Jegyző kapcsolása” gombra, ekkor a következő felület jelenik meg:

A „Jegyző neve” mezőbe adja meg a jegyző teljes nevét, a „Jegyző e-mail címe” mezőbe adja meg a jegyző érvényes e-mail címét. Erre az e-mail címre fogja a rendszer küldeni a belépéshez szükséges jelszót! Az adatok megadását követően, kattintson a „Jegyző hozzárendelése a törzslaphoz” gombra.

 

6.       Sikeres hozzárendelés esetén a „Befejezetlen törzslapok” című szakasznál megjelenik a rögzített jegyző. A jegyző személye bármikor lecserélhető a „Jegyző csere” gomb megnyomásával (a cserét a 5. pontban leírtaknak megfelelően lehet elvégezni)

7.       A Jegyző az e-mail megérkezését követően az Iskolai rendszerű törzslapnyilvántartási rendszerben a „Jegyzői bejelentkezés” menüpontban tud belépni az e-mail címe és a kódja megadásával!

H-1089 Budapest, Kálvária tér 7